Startsida / Inlägg

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Äntligen är sista söndagen i maj kommen, Elitloppet 2018 ska avgöras! Själv är man på Solvalla och har fullt upp, kommer inte komma en vanlig V75 genomgång utan jag bjuder på ett singelstreck och något drag. Njut av travsporten!

Singelstrecket

1 Ringostarr Trebb (V75-4) är dagens bästa singelstreck. Han var riktigt bra i Olympiatravet när han ledde varje meter av loppet. Han går framåt med loppet och från ett perfekt utgångsläge tror jag på samma scenario, ledning från start till mål. Värst emot är givetvis Propulsion, men han tror jag Örjan tar en lugn dödens med och nöjer sig med att komma två. Han är inte lika beroende av att vinna försöket som Ringostarr Trebb är. Spik!

Dragen

1 Dreammoko (V75-3) tror jag kan vara en obehaglig överraskning i det första försöket. Storfavoriten Bold Eagle kommer att köras passivt och jag är rädd att Nivard är för passiv och inte hinner fram till seger. Jag förstår dock att han bara kan pulvrisera allt och vinna. Björn Goop kommer att ladda vad som går och jag tror han håller upp ledningen, sedan aviserar Björn att köra där och en lugn resa för Volstead utvändigt om Björn och en Bold Eagle som kör passivt kan bädda för spets och slut för Dreammoko. Glöm inte honom om ni garderar.

3 Valentina Wind (V75-6) var tillbaka senast efter lång paus, hon var bra och slutade tvåa från dåligt utgångsläge. Från ett bra läge med lopp i kroppen och på passande distans kan hon vara med och hugga om segern. Jag tror på ryggledaren och med lucka är hon speedig.

Spelstopp på V75 är 14.30

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB