Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Örebro

av MLipovac

Åby och Örebro delar på omgången ikväll och det ser intressant ut. Det finns några klara favoriter som har bra chans men också några som kan falla tungt. Jag har hittat tre stycken som jag tror har bra chans, ska lyssna sista infon innan jag tar ställning. Tänk på att Åby har open stretch och att Örebro har ett kort upplopp. Glöm inte bort dragen. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

9 Cashback Pellini (V86-5) blir omgångens stora favorit. Tycker uppgiften ser passande ut och jag tror Ingves löser detta. Han kom till ledningen senast på ett bra sätt, när sedan Dragster satte in stöten på borte långsidan så kunde han inte svara, han kom istället tillbaka på upploppet och vann. Springspår ikväll och jag tror Ingves skickar fram honom tidigt för att ta över ledningen, sedan ska det vara spel mot ett mål. Visst 78% är väldigt mycket men motbuden har inte visat något i dem senaste starterna.

Tänkbara singelstreck

5 Aperfectdream (V86-2) vann på bra sätt senast när Björn skickade honom till ledningen. Jag är inne på att det kan bli samma scenario ikväll, han öppnar bra och efter några hundra meter tror jag han sitter i ledningen. Spets på Örebro är som bekant bra och därifrån blir han svårslagen. Dem värsta motbuden har fått dem sämsta spåren vilket är till hans fördel. Inväntar sista infon innan jag tar beslut.

12 Julia Af Solnäs (V86-8) är en häst jag gillar. Hon gör ofta väldigt bra lopp, senast fick hon gå i lendingen men belv slagen av en stallkamrat. Peter låter ruskigt nöjd med henne inför kvällens start och trots det tuffa spåret kan hon bara vara bäst. Örjan Kihlström upp kan vara perfekt och får hon en bra resa så är hon med och gör upp om det. Ska lyssna lite vad motbuden säger innan jag tar ställning.

Dragen

6 Dollar Access (V86-1) gör det bra hela tiden. Han är en ständig skräll och gynnas om det blir bra fart på loppet. Det ser ut att bli det och då har han en bra speed till slut.

8 Holy Water (V86-3) har visat fina fartresurser. Han är väldigt mycket mindre spelad än övriga och skulle han få sitt lopp så kan han slå till. Tycker detta lopp är svårt då alla är orutinerade, glöm inte Holy Water.

6 Al’s Orlando Boy (V86-4) är ingen tokig häst, han får Kaj Widell i sulkyn igen och Kaj är inne på att testa jänkarvagn på honom. Slår det väl ut då kan han slå till.

4 Day Composite 5 Cassiopeia (V86-7) är två drag jag vill ha med. Den försnämnde har varit ute i tuffare lopp på V75 och fått hårdhet. Går ner i klass och från ett bra läge kan hon slå till. Den sistnämnde är en dansk gäst som varit bra. Hon är snabb ut och skulle hon svara ut hästen utvändigt då kan hon leda loppet väldigt länge.

Spelstopp på V86 är 20.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Day Composite

DD-2: 12 Julia Af Solnäs

Spelstopp för DD är 21.40


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB