Startsida / Inlägg

V86-Tips Åmål

av MLipovac

Åmål står för kvällens V86 omgång och man har fått ihop en intressant omgång. Det finns många öppna lopp vilket öppnar upp det för bra utdelning. Tänk på att banan endast är 800 meter lång och att upploppet bara är 105 meter. Det betyder att kurvorna är snäva och att man ska vara med i främre träffen. Bjuder på en del singelstreck, alla har chans att komma till ledningen och därifrån tror jag vi får se många vinnare ikväll. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

3 Fossens Bonus (V86-2) har gjort fyra starter i år men inte vunnit. Näst senast blev han avslagen av Obi Wan och senast fick han gå utvändigt om ledaren. Jag tror att uppgiften ikväll är mer passande, han kommer hitta till ledningen och sedan tror jag han blir svår att slå på det korta upploppet.

Tänkbara singelstreck

5 Claude Debussy (V86-4) har verkligen hittat stilen och jagar ikväll tredje raka segern. Han är snabb ut och från sitt femtespår har han bra chans att ta sig till ledningen, man tar dessutom av skorna och sätter på en ryckhuva vilket är plusfaktorer. Jag tror han kan bli svårslagen från ledningen, vill dock invänta sista infon innan jag tar ställning.

2 Leader Brodde (V86-8) var tillbaka efter vila senast och gjorde det bra som tvåa. Han går framåt med loppet i kroppen och från ett perfekt läge kan han ta hand om lendingen och då blir han svårslagen. Det finns dock lite orosmoln för starten, det finns fler startsnabba hästar och skulle han bli snuvad på ledningen då är han inte lika klar. Inväntar sista infon.

Roliga singelstrecket

1 Linnea Fargo (V86-6) var bra vid segern näst senast från ledningen. Hon var ute mot tuffare hästar senast i ett test inför Stochampionatet och den hårdheten kan hon få nytta av ikväll. Från ett perfekt utgångsläge kan hon ta hand om ledningen och då hoppas jag Söderkvist kör där, för hon kan rinna undan. Ett plus med Stefan Söderkvist i sulkyn, det är bara tränaren som kört förut.

Dragen

1 Engli Ilmina (V86-3) är ingen vinstmaskin men hon har ett bra läge. Hon gör alltid bra lopp och skulle det stämma med positionerna då kan hon vinna det öppna kallblodsloppet.

10 Valentina A.F (V86-5) såg fin ut vid segern näst senast. Hon behöver såklart ha lite tur med positionerna och att det blir bra tempo. Skulle det bli så då kan hon avsluta vasst.

3 Mr Crazed (V86-7) återkommer efter lite paus men Anders låter uppåt. Det känns som han kommer göra ett bra lopp direkt, han öppnar ganska bra och kan få en bra position. Man plockar av skorna, det tror jag höjer honom en del och klaffar det kan han slå till.


Spelstopp på V86 är 19.20

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB