Startsida / Inlägg

Faksen mot Fisken!

av MLipovac

Tjena!

Hagmyren håller i tävlingarna ikväll och jag har hittat en rak DD som jag tror på. I DD-1 får vi se ett kallblodslopp där jag tror 13 Bellfaks har en bra chans att hitta ryggen på favoriten och sedan tror jag han kan slå honom. Han gör sin andra start för Jan-Olov Persson vilket är intressant, jag har bra känsla och går på honom. I DD-2 får vi se ett ”Gulddivisionslopp” där 7 Queer Fish har bra chans att plocka ner alla. Han har inte haft flyt på sistone men formen är bra, senast var intrycket fint trots att han fick ett jobbigt lopp. Det kommer gå undan från start och kan Kaj hitta ner i en bra slagposition så tror jag han är starkast till slut.

Spelstopp på DD är 20.56.

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB