Startsida / Inlägg

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

V75 har tagit sig till Karlstad och Färjestadtravet denna helgen. Det är V75 finaler som kryddas med E3 finaler för ston och hingstar/valacker. Vädret ska vara underbart och jag tror vi får se en väldigt snabb bana, det gäller att vara med i främre träffen när det avgörs. Omgången i sig ser lite favoritbetonad ut på förhand, men det finns chans att några favoriter bränner och då kan vi få en hyfsad utdelning. Mina rubriker hittar ni nedan och det finns även DD-förslag längre ner. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Cyber Lane (V75-3) blir storfavorit i ett väldigt ojämnt lopp. Han var lite sämre senast på Bjerke men då var han inte vässad och gick bakifrån. Det är ingen häst jag tagit till mig riktigt men när han har spetschans och får ledningen då är han riktigt svårslagen. Han känns ännu bättre för dagen och när han dragit bästa tänkbara utgångsläge så spikar jag trots det stora favoritskapet. Spets och slut!

Tänkbara singelstreck

3 Aleppo Pine (V75-2) är ett sto jag är imponerad av. Hon blir bara bättre och bättre och i kvalet vann hon enkelt. Man snackar om barfota runt om idag och skulle det bli så då tror jag hon har riktigt bra chans. Jag håller henne högre än stallkamraten, dock kommer förmodligen stallkamraten sitta i ledningen, men Aleppo Pine har en vass speed till slut och jag tror hon kan bara vara bäst.

3 Attraversiamo (V75-7) har sett okörd ut i varje start detta året. Han är under utveckling och jag tror Erik Adielsson har valt rätt häst. I kvalet tappade han en sko och såg lite knölig ut men han klarade det och visade att han har god uppfattning. Det snackas även om första jänkarvagn på honom och Svante låter riktigt nöjd med hästen. Jag inväntar sista infon innan jag tar ställning.

Dragen

5 Racing Mange (V75-1) blir borttappad tycker jag. Har ingen sett det senaste loppet? Han knäckte Broadway Apollo lätt från dödens men blev sedan slagen av Baron Gift. Han utvecklas hela tiden och får Lövgren ner honom i en bra position då tror jag han är med och slåss om segern.

7 Cargo Door & 12 Breidabliks Cognac (V75-4) är två måstestreck för mig. Den förstnämnde mötte storfavoriten för tre starter sedan och galopperade då i sista kurvan, ställde sig i trav och sköt till riktigt bra. Det skiljer för mycket i procent, löser Jontio resan då kan han slå till. Den sistnämnde var ruskigt fin senast, han kördes fram utvändigt om ledaren och dirigerade loppet därifrån och stack undan till lätt seger. Utgångsläget är tråkigt idag men skulle det bli tempo där fram då får man inte räkna bort honom.

5 Young Da Vici (V75-5) snackas det en del om. Per låter väldigt nöjd med hästen och ska sätta på jänkarvagn för första gången. Han tål att göra jobb själv och jag blir inte förvånad om han skickar fram honom utvändigt om ledaren tidigt om han inte tappar för mycket från start. Därfirån kan han krossa detta gäng. 7% är ett fynd!

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,5,8,10,11,12

DD-2: 3 Attraversiamo

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Ragazzo Da Sopra

DD-2: 3 Attraversiamo

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB