Startsida / Inlägg

V86-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Tjena!

Eskilstuna står för tävlingarna ikväll och jag tycker man fått ihop en riktigt fin V86 omgång. Det håller hög sportslig kvalité, vad sägs om avslutningen där fyraåringarna Very Kronos, Villiam och Volnik Du Kras ska slåss om 300.000. Jag har hittat det bästa singelstreck i början, det är Daniel Redens fina femåring som har en passande uppgift på förhand. Har även hittat två tänkbara singelstreck, där vill jag invänta sista infon innan jag tar ställning. Glöm inte bort dragen, ett av dragen blir min spik på DD. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

4 Love Matters (V86-1) gjorde det bra senast när han vann på nytt banrekord. Han möter ett liknande gäng ikväll igen och Örjan ska skjuta in straffsparken i öppet mål. Han kommer ta en lugn start för att sedan ta över ledningen och därifrån kan Örjan välja med hur mycket han vill vinna. Skulle någon få för sig att svara då kan han plocka ner dem den tunga vägen. Vi hamrar in spiken direkt i inledningen!

Tänkbara singelstreck

5 Fairytale Mearas (V86-3) inledde karriären med två segrar, man spände bågen rejält senast när man gick ut i ett ”Margareta lopp” där hon ”bara” blev femma. Hon fick göra jobbet själv utvändigt om ledaren och jag tycker hon föll med flaggan i topp. Hon går ner i klass ikväll och skulle Peter hitta till ledningen då är loppet vunnet. Det ända jag inte gillar är att singelstrecka orutinerade hästar, men jag avvaktar och ser hur hon ser ut innan jag tar ställning.

12 Linda’s Girl (V86-4)  gick undan enkelt senast trots att hon fick en tung resa och tappade en sko på vägen. Oskar låter optimistisk på förhand och jag förstår honom, med strykningarna är det inte långt fram och jag tror han synar dödens ganska snabbt. Därifrån kan han reglera fältet och sedan är hon tuff att hålla undan. Jag avvaktar och ser hur det låter innan jag tar ställning mellan henne och den nyss nämnde.

Dragen

15 Elita Memphis (V86-2) varnade jag för senast och då spurtade hon in som trea på ett bra sätt. Nu ska man ändra huvudlag och skulle hon få sin resa då kan hon spurta till seger. Utgångsläget är inte roligt men jag vill varna då hon har väldigt fin form.

8 Buzz Mearas (V86-6) är en häst jag alltid har gillat. Vi minns vad han åstadkom på svensk mark för några år sedan. I dem senaste starterna har han inte varit bländande men senast mötte han några riktigt bra hästar. Det känns som han är på gång och med den startsnabbheten kan han få en bra position och jag blir inte förvånad om han överraskar. Erik upp är intressant!

9 Order By Heaven (V86-7) har fått några lopp i kroppen efter en längre paus. Hon spurtade bra som två senast och jag tror formen börjar närma sig på allvar. Får hon sin resa då har hon en vass avslutning och kan ställa till med en skräll.

Spelstopp på V86 är 19.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Order By Heaven 

DD-2: 1,3,7,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Order By Heaven

DD-2: 9 Villiam

Spelstopp på DD är 21.23


Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB