Startsida / Inlägg

V86-Tips Visby

av MLipovac

Tjena!

Nu är jag tillbaka efter semestern och jag hade det underbart. Det gick även bra på tipsen på twitter och jag hoppas ni har hängt med. Formen känns god inför kvällens V86 tävlingar på Visby och jag tror det kan betala bra då några favoriter kan falla tungt. Vi har en storfavorit från Daniel Redén stall och jag tror han vinner oavsett position och spikar. Har hittat ett roligt singelstreck som jag går på, en fin märr som har ett tufft läge men hon är bästa hästen i fältet. Glöm inte bort dragen, vissa är helt borttappade. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Love Matters (V86-4) har en passande uppgift på förhand. Det finns inte mycket som talar emot honom och jag förstår att han blir kvällens största favorit. Han gjorde det bra i Sweden Cup och försökte kuppa till sig ledningen men galopperade, jag tror han hade vunnit om han kommit till ledningen. Efter det gick han bra bakom Readly Express i Östersund och ikväll möter han ett mycket enklare motstånd. Örjan tar det piano från start, kör till ledningen efter en bit och sedan vinner han detta.

Roliga singelstrecket

14 Baronesse Ima (V86-7) är härdad i tuffare sällskap än detta. Hon var tillbaka efter vila senast och satt fast med krafter kvar. Det viktigaste var att hon såg bra ut och trots tillägg tror jag att hon har en bra chans att runda fältet. Hon har en vass speed och den bör bita bra på sista långsidan och sedan tror jag hon blir svår att stå emot. Ett roligt singelstreck både på V86 och på DD.

Dragen

5 Time To Face 6 Cobbys Heavensent (V86-3) är två roliga motbud. Den förstnämnde är helt borttappad av spelarna. Det rör sig om orutinerade hästar och det kan skrälla och då vill jag varna för henne. Roger låter nöjd med hästen och tror hon löser spåret på ett bra sätt. Får hon sin resa då kan skrällen vara ett faktum. Den sistnämnde drar på sig mer streck, han var fin vid spetssegern senast och från springspår är chansen god att han sitter där igen. Ledningen är viktig på Visby och därifrån kommer han bita ifrån sig bra.

12 Maverick Dream (V86-6) var fin vid segern från ledningen näst senast. Gör debut i ny regi nu vilket är intressant. Utgångsläget är jobbigt men kusken är duktig och skulle han få en bra resa då kan han slå till. 5% i skrivande stund tackar vi för.

8 Djorkaeff Sisu (V86-8) är streckad på 1,5%? Förstår att utgångsläget är svårt men han öppnar bra och skulle Kim hitta ner i ett vettigt slagläge då har han visat att han duger långt. Han har strulat lite i dem senaste starterna men formen är på topp säger Svante och jag måste bara varna och plocka med honom till den låga procenten i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 19.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 14 Baronesse Ima 

DD-2: 2,5,6,7,8,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 14 Baronesse Ima

DD-2: 6 Super Grabben

Spelstopp på DD är 21.26


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB