Startsida / Inlägg

V75-Tips Åby

av MLipovac

Vilken dag Åby har fått ihop. V75 finaler som kryddas med Åbys Stora Pris och duellen mellan två av världens bästa hästar, Readly Express och Propulsion. Jag plockar med båda och njuter av travsporten som håller högsta klass. I övrigt ser det väldigt öppet ut och jag tror det kan ge bra betalt. Mina singelstreck tror jag är bäst i respektive lopp och det finns drag ni inte för glömma. Njut av travsporten idag!


Singelstrecken

3 Perfect Spirit (V75-3) är den mest spelade hästen i omgången men uppgiften ser väldigt passande ut. Han vann Sprintermästaren senast trots att han inte var på topp och hostade efter det. Många som på förhand inte tror på sina hästar gör att Perfect Spirit kommer få överta ledningen efter en bit och då ser han väldigt svårslagen ut. Han kan även vinna från andra positioner och jag tror han fixar detta stora favoritskap.

9 GlobalSatisfaction (V75-5) tycker jag är bästa hästen i fältet. Han var bra senast när han tuggade ner Handsome Brad och idag ser uppgiften bra ut. Han har rygg på startsnabba hästar och har styrkan att göra jobbet själv i spåren. Skulle ledaren försöka bluffa bort loppet då tror jag Ulf synar positionen utvändigt om ledaren och tuggar ner dem den vägen. Kör bara Uffe!

Dragen

1 Roheryn (V75-1) fick en dryg första kurva ute i spåren och landade utvändigt om ledaren, det bekom inte henne något utan hon stack undan och höll ifrån sig alla smygkörda hästar. Hon har det perfekta utgångsläget idag och jag tror hon får rygg på ledaren och på stretchen blir hon väldigt farlig.

8 Tim Frontline (V75-2) har höjt sig rejält och radat upp segrarna. Det är snack om första jänkarvagn idag och det låter väldigt intressant. Det gäller att komma till från detta utgångsläge men skulle Stefan fixa det då blir jag inte förvånad om han plockar ner alla.

1 Vera Spiro 14 Elita Memphis (V75-4) är två roliga drag i ett öppet stolopp. Den förstnämnde var ute i Stochampionatet senast och tog sista pengarna. Hon har bara vunnit en gång men jag tycker hon är under utveckling och blir kuskförstärkt idag. Adielsson upp är riktigt intressant och från ett bra läge kan det lösa sig väldigt bra. Den sistämnde har jag jagat mycket på slutet, hon spurtar alltid vasst till slut och står på tur för en seger. Senast körde man lite passivare men idag tror jag det blir full fart framåt. Björn Goop upp är riktigt intressant och till 4% är hon ett måste på min kupong.

Spelstopp på V75 är 16.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Victory Kåsgård

DD-2: 4 Readly Express

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB