Startsida / Inlägg

DD-Tips Umåker

av MLipovac

Tjena!

Vilken helg vi har framför oss, höjdpunkten är givetvis imorgon när Åbys Stora Pris ska avgöras och vi ska få se duellen mellan Propulsion och Readly Express. Det kryddas med V75 finaler också. Jag känner mig som ett barn på julafton, är ruskigt taggad. Först ska vi upp till Umåker för att köra tävlingar och jag har hittat en rak DD jag går på.

I DD-1 har jag fastnat för 2 Marciano som börjat komma igång efter flytten upp till Norrland. Han ser bättre och bättre ut och jag tror Ove kommer ladda vad som går från start, han är snabb ut och från ett perfekt utgångsläge har han bra chans att dirigera detta loppet från start till mål. Han är såpass bra så han kan vinna från andra positioner också.

I DD-2 är det formstarka 11 Granetta jag tror på mest. Hon gjorde en jättefin insats näst senast på V75 när hon vann på bra sätt. Senast stod hon tufft inne i loppet men gjorde det ändå bra och visade att formen är på topp. Ikväll står hon tjugo meter före värsta motbudet 14 Mofaksan och det tror jag blir avgörande. Man är väldigt nöjd med henne i träning och jag väljer att gå på henne.

Spelstopp på DD är 20.56

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB