Startsida / Inlägg

V86-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Tjena!

Förra veckan klarade inte någon att sätta åtta rätt och därför har vi en fin jackpot ikväll på Eskilstuna. Tycker omgången håller fin klass men det finns några klara favoriter som har bra chans att vinna. Jag har hittat två hästar som står för klassen i respektive lopp och jag tror dem blir släppta till ledningen och därifrån blir dem svårslagna. Det kryllar av drag och jag bjuder på tre stycken som jag tycker är borttappade. Vi såg förra onsdagen att två stora favoriter vann men ändå klarade ingen av att sätta åttan, det krävs inte mycket och jag tror det kan bli liknande ikväll. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

7 Charrua Forlan (V86-3) blir klar favorit och det förstår jag. Han krigade senast utvändigt om Canari Match och knäckte denne men blev slagen av en smygkörd Cool Keeper. Gör han om den insatsen så tror jag har han toppchans i detta gäng. Jag är inne på att ingen kommer svara när han kommer framåt och från ledningen finns det knappast någon som slår honom. Spik!

7 Code Bone (V86-6) är en snackhäst i Norge och körs av Norges mest talangfulla kusk. Han har sex segrar på sju starter i år och ska ses med god chans ikväll. Han öppnar bra och jag tror man laddar vad som går, han har respekt med sig och kommer förmodligen bli släppt till ledningen och då får dem vara bra för att slå honom. Ska bli kul att se honom i Sverige, jag spikar och vänder blad.

Dragen

11 Bacan Degato (V86-1) gick inte att känna igen senast när han fastnade bakom en trött häst. Han var seg och man har inte hittat några fel, därför startar man igen. Tycker det är ett väldigt öppet lopp där han har bra chans att segra. Sköter han sig och får ett bra rygglopp då tror jag han sänker allt.

11 Alfred Zonett (V86-2) har sett fin ut i sina första starter. Han gör debut för Robert Bergh ikväll och jag tror det kan vara en riktigt bra häst för framtiden. Bakspåret är inte roligt men skulle det krångla för favoriten och Alfred Zonett kommer bra på det, då kan han bli farlig. När det skiljer så mycket i procent så vill jag ha med honom då jag inte tror han är sämre än favoriten.

13 Incora Zon (V86-4) har två lopp i kroppen och får Calle Jepson i sulkyn vilket är ett stort plus. Senast var avslutningen vass, löser Jepson resan så tror jag hon tackar med att spurta vasst igen. Barfota runt om ikväll ger henne en växel till och till 10% är hon given på  min kupong.

Spelstopp på V86 är 19.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Visa As

DD-2: 4 Thelma De Glatigne

Spelstopp på DD är 21.26

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB