Startsida / Inlägg

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

Tjena!

V75 på min gamla hemmabana Färjestad med Unionstrav. Vi har många norska gäster som kommer från starka insatser men jag tror att dem svenska ekipagen kommer dominera. Har hittat det bästa singelstrecket direkt i inledningen, tror på spets och slut. Mitt andra singelstreck har jag inte bestämt än, vill höra sista infon innan jag tar ställning för någon. Bjuder även på några drag som inte får glömmas. Mot 7 rätt!


Bästa spiken

4 Handsome Brad (V75-1) tror jag har bra chans i inledningen. Han gör alltid bra lopp och tog sig till ledningen senast från bricka åtta och vann. Han fick tryck under loppet men visade att han är en klasshäst som är bra. Han har lottats till ett bra utgångsläge nu och har värsta motbudet till ledningen utvändigt om sig, jag tror han svarar ut honom och sedan blir han svårslagen. Han är obesegrad från ledningen och det tror jag han är efter dagens start också.

Bästa dragen

7 Ferrari River & 8 Dom Perignon (V75-5) vill jag varna för. Den förstnämnde är riktigt tuff och tål att göra en del i loppet, näst senast vann han utvändigt om ledaren och senast gick han bra efter tufft lopp och galopp. Blir han inte hängande för länge i spåren då tror jag han kommer ge favoriten en match. Den sistnämnde var favorit förra lördagen på Hagmyren, idag är han helt bortglömd till 2%. Spelarna glömmer fort, visst läget är dålig med han galoppera senast och formen tror jag inte det är något fel på. Örjan får lösa det tråkig utgångsläget.

13 Ola Montana (V75-7) var tillbaka efter en lite paus senast och satt fast med krafter kvar då. Nicklas låter väldigt nöjd med honom efter senaste loppet och idag ska man plocka av skorna på honom, det brukar ge en kick och den långa distansen är inget problem. Jag tror han kommer gå ett tungt slutvarv och till 8%  är han rolig i avslutningen.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Tekno Odin

DD-2: 13 Ola Montana

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB