Startsida / Inlägg

V75-Tips Östersund

av MLipovac

Tjena!

Extra V75 idag på Östersund och vi får se en fin omgång. Den stora höjdpunkten kommer i V75-6 där Mastersfinalen ska avgöras och vi ska få se om Readly Express kan få revansch på Propulsion från förra mötet på Åby. Vi har en stor favorit direkt i inledningen som jag inte tror förlorar, Örjan har en straffspark som ska slås in i öppet mål. Det finns några riktigt svåra lopp och jag har hittat två roliga drag som måste med på kupongen. Det blev lite mindre text idag då jag själv spelar match. Önskar er ett stort lycka till och njut av travsporten!


Bästa singelstrecket

1 In Toto Sund (V75-1) blir omgångens största favorit. Hon har en väldigt passande uppgift framför sig då det endast är fem hästar i loppet och alla kommer rada upp sig på ett led. Örjan kommer få styra och ställa i täten och sedan kommer det gå undan sista 700 metrarna. Ingen kommer kunna ta något och Örjan rullar in straffsparken i öppet mål.

Dragen

3 Dardanos (V75-5) låter det väldigt bra på. Jörgen är riktigt påställd och siktar på att leda loppet från start till mål. Han såg fin ut senast när han körde sig till ledningen från bakspår mot enklare gäng ska sägas, men intrycket var bra. Det snackas om barfota runt om och rycktussar för första gången och det är intressant, får han ledningen då säljer han sig dyrt. Kan vara en chansspik men är ett drag som måste med på alla kuponger.

8 Ramon Dekkers (V75-3) gjorde debut för Bergh senast och kördes då till ledningen och vann på ett bra sätt. Han har ett jobbig spår över kosta häcken men det ser ut som det kan gå undan från start och det gynnar honom. Får han ner honom i ett bra slagläge då blir han farlig till slut.

Spelstopp på V75 är 14.30

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB