Startsida / Inlägg

V75-Tips Hagmyren

av MLipovac

Tjena!

V75 på Hagmyren utanför Hudiksvall idag och jag tycker man fått ihop en intressant omgång. Vi har en klar favorit som jag tror bara vinner, han har ett bra spår och har hittat toppformen på sistone. Har även två tänkbara singelstreck, en är mer betrodd medans den andra är en rolig spik. Det är dock mycket snack om den roliga spiken vilket kommer göra att procenten kommer öka under dagen. Lyfter även fram tre drag som jag tror lite extra på, glöm inte dom. Mot 7 rätt!  


Bästa singelstrecket

3 Antonio Tabac (V75-5) har varit helt magisk i dem senaste starterna. Han har förvandlats till en topphäst och nu har han äntligen fått ett bra utgångsläge. Oskar Kylin Blom kör med stort självförtroende och jag tror han sitter i ledningen tidigt och sedan får dem svårt att slå honom. Han blir hårt betrodd denna gången men vad gör det när han har toppchans.

Tänkbara singelstreck

5 Ural (V75-3) spikade jag näst senast när han var ute på V75. Då kunde han inte hålla upp ledningen och trivdes inte med det låga tempot i rygg på ledaren. Han var ute på nytt senast och vann då på ett bra sätt från ledningen. Idag ska Örjan Kihlström köra vilket han gjorde när han vann på V75 förra året och jag tror han kan sitta i ledningen efter en bit. 2 Yankee Boy och 3 Thelma De Glatigne kommer slåss om ledningen men jag tror den senare är för snabb och när Örjan ställer frågan kommer man släppa och då sitter favoriten på leken. Inväntar sista infon innan jag tar ställning.

5 Lykkerus (V75-4) är mitt roliga singelstreck denna omgången. Dock har många fått upp ögonen för honom och han stiger i procent hela tiden. Varför tror jag på honom? Jo det är så att han senast hade slagit 15 Bellfaks om han inte snubblat till på upploppet. Nu står han tjugo meter bättre till mot Bellfaks och får Rikard N Skoglund i sulkyn vilket är ett stort plus. Han har gått ett provlopp och var jättefin, man har siktat hit och jag tror han kommer göra ett riktigt bra lopp. Håller han sig under 12% då känns han rolig men vi får se under dagen innan jag tar ställning.

Dragen

3 Maracanazo (V75-1) gjorde debut för Oskar Kylin Blom senast och såg fin ut med lite krafter kvar. Man ska göra lite förändringar idag (barfota fram, norskt huvudlag och rycktussar) vilket kan ge honom en extra kick. Får han sitt lopp då kan han slå till till låg procent.

9 GlobalSatisfaction (V75-6) är given om man garderar. Det är en häst jag tycker om men han levererar varje lopp. Senast gjorde han debut i Gulddivisionen och satt fast med krafter kvar, han såg riktigt fin ut och jag tror han kommer växa in på allvar i nuvarande klass. Perfekt utgångsläge idag i rygg på favoriten, han är garanterad en bra resa och skulle dem köra hårt i främre träffen då blir han tung att stå emot.

5 Born Unicorn (V75-7) är ett av dagens roligaste drag. Jag trodde på honom i Derbykvalet näst senast och då sprutade han bra som fyra. Senast stämde det inte för honom och han har sin akilleshäl i första sväng, klarar han den så kommer han göra ett bra lopp. Kevin Oscarsson upp är intressant då han är en bra skrällkusk. Glöm inte honom i avslutningen.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Volstead

DD-2: 5 Born Unicorn

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB