Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Åby och Solvalla står för tävlingarna ikväll och vi får se en intressant och öppen omgång. Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb är tillbaka, Montélopp är också tillbaka på V86 och vi får se ett öppet treåringslopp på Åby. Jag tror att det kan betala bra ikväll då det finns många öppna lopp. Jag har hittat två singelstreck som jag går på och även några riktigt bortglömda hästar som måste med på kupongen. Nu kör vi!


Singelstrecken

6 Ringostarr Treb (V86-2) är tillbaka på Solvalla efter sin Elitloppsseger. Han siktas mot VM loppet i USA och har en bra uppgift framför sig. Riordan låter nöjd med honom och jag tror det blir tidig ledning och sedan blir han svår att slå. Tror inte han behöver 100% form för att slå dessa hästar. Jag spikar och bläddrar vidare.

1 Freddie Silvåkra (V86-4) gynnas av att värsta motbudet är struken och nu ser vägen öppen ut till ledningen. Senast gick han barfota runt om och med jänkarvagn vilket gav bra effekt, det blir samma visa ikväll och jag tror på klassisk spets och slut seger. Håll igång Björn.

Dragen

8 Gogo Hall (V86-5) har galopperat bort sig två gånger bakom bilen. Ikväll kör man voltstart och byter kusk vilket jag tror är plusfaktorer. Han har visat bra fart i Norge och Frode låter nöjd med honom. Får han sin smygare då kan han överraska till låg procent.

4 Arctic Michelle (V86-6) gjorde ett riktigt bra lopp i kvalet till Kriteriet senast, man tog av skorna och hon gick en riktigt bra tid. Blir det barfota runt om ikväll då är hon riktigt rolig till låg procent från ett bra utgångsläge.

5 Cikoria Frazer (V86-8) såg fin ut som fastlåst senast. Hon är bra i grunden och jag tror toppformen sitter där snart. Tycker hon är underskattad ikväll och skulle hon få sin resa då kan hon överraska i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 20.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Randemar R.D

DD-2: 2 Hawk Cliff

Spelstopp på DD är 21.40


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB