Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla står för kvällens V86 tävlingar och jag tycker man fått ihop en intressant omgång. Jag har hittat två singelstreck som jag tror bara är bäst, det ena är ett sto som jag tror leder sitt lopp från start till mål. Den andra är en klar favorit som har en passande uppgift som jag tror han fixar. Det finns några roliga drag och skrällar som jag vill varna för, glöm inte dom. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

2 Absolut Gehör (V86-5) tror jag har bra chans att ta en efterlängtad seger. Hon blir inte ens favorit och det tackar jag för, favorit blir stallkamraten som jag tror kommer få ett tufft lopp och inte känns så het. Absolut Gehör har gått i ledningen två gånger och tagit lika många segrar. Ikväll ska man sätta på ett helstängt huvudlag på henne vilket jag tror kommer ge en extra kick och Ingves kommer inte släppa någon över bron. Hela vägen!

11 Esprit Sisu (V86-6) har verkligen utvecklats på slutet och gjort några riktigt bra lopp. Han gick bra i ett Derbykval för tre starter sedan, han fullföljde det med att ta en V75 seger gången efter och senast hängde han med bra bakom Laskari och Ural. Han möter ett lämpligt motstånd ikväll och jag tror chansen är stort att han fixar detta. En litet orosmoln kan voltstarten vara men Erik behöver inte köra med små marginaler utan kan köra ”safe” och sedan tror jag han är bäst.

Dragen

5 Dealwithakiss (V86-2) har jag varnat för tidigare och gör det igen. Hon har varit ute och mött tuffa hästar på sistone och gör det igen, men från ett bra spår kan hon sitta bra på det. Lite tmepo och klaff då spurtar hon ner många.

4 Uncle Di Poggio (V86-7) gjorde ett bra lopp efter galoppen senast. Han får Björn Goop i sulkyn vilket är ett stort plus och skulle Björn hitta till ledningen tidigt då kan han hålla väldigt länge.

12 Leader Brodde (V86-8) var riktigt fin vid segern från ledningen senast. Det såg ut som han hade en del krafter kvar och jag gillade verkligen intrycket. Tråkigt utgångsläge ikväll men skulle det bli bra fart på loppet då tror jag han kommer in i matchen. Glöm inte honom i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB