Startsida / Inlägg

En luring och en rolig dubbel!

av MLipovac

Tjena!

V86 igår gick inte som förväntat igår men vi tar nya tag ikväll. Tycker dock att V86 är riktigt roligt och det gäller att pricka in en-två skrällar för att man ska vara med och hugga om dem stora pengarna. Gävle ikväll och jag har hittat en rolig vinnare i ett öppet lopp. Testar även en rak DD på intressanta hästar.

Luringen jag har hittat kommer i V64-4 och det är 8 Kapish G.L som varit ute på V75 på slutet och gjort det bra. Näst senast avslutade han bra och senast blev det galopp med krafter kvar. Jag tror det kan vara dags att plocka en seger nu och i ett öppet lopp går jag på honom. Han har formen på topp och jag hoppas det flyter lite ikväll för då vinner han.

Testar även en dagens dubbel där jag tar 1 Tangen Tia i DD-1. Tycker hon står perfekt inne i loppet och har sprungit fina tider. Körspö och Tomas Pettersson upp är positivt och jag tror hon kan leda loppet runt om. Hon möter några tuffa killar men skulle hon få dämpa en bit då kan hon bli svår att få tag på. I DD-2 går jag på 9 Valley Brodde som jag alltid har gillat. Han har fått ett lopp i kroppen efter uppehåll och såg fin ut då. Han har en perfekt rygg i favoriten och med Ulf Ohlsson upp tror jag det kan bli perfekt. Han har en vass avslutning som jag tror fäller allt på upploppet.

Spelstopp på V64 är 19.30 och på DD 20.56. 

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB