Startsida / Inlägg

V75-Tips Romme

av MLipovac

Tjena!

Romme står för dagens V75 omgång och det känns som det alltid är spännande omgångar där. Allt kryddas men en stor jackpot där en ensam vinnare kan plocka hem 65 miljoner kronor. Omgången i sig ser favoritbetonad ut i början och svårare mot slutet, vi har tre klara favoriter i början som har bra chans men någon av dom måste jag försöka fälla för att det ska bli någon potential i omgången. Rubrikerna hittar ni nedanför och jag önskar er ett stort lycka till!


Bästa singelstrecket

7 Heavy Sound (V75-3) har jag alltid gillat och jag tror han har en bra uppgift idag. Senast fick han gå i tredjespår sista varvet och dra tåget men avgjorde på ett bra sätt och var bara bäst. Värsta motståndaren 9 Milligan’s School gick då i ledningen men kunde inte försvara sig när mitt singelstreck satt klorna i honom. Idag har han spår långt ut, men är nedstruken ett spår och trots en tuff ineldningen tror jag han bara är bäst. Brukar inte singelstrecka Kenneth Haugstad på V75 till ganska hög procent men denna gången tror jag han löser det.

Tänkbara singelstreck

10 Ural (V75-2) blir omgångens största favorit. Han har övertygat på slutet och senast var han riktigt bra när han mosade allt den tunga vägen. Idag ser uppgiften bra ut då han möter ett lämpligt gäng och kommer förmodligen köras offensivt direkt. Han har nästan tagit alla sina segrar från ledningen eller utvändigt om ledaren. Dock vill jag höra det sista innan jag tar ställning, han har bakspår på kort distans och ska inte gå optimalt utrustad.

4 Erik Sting (V75-6) måste få vinna. Finns det någon rättvisa i travet så borde han få sätta nosen först idag. Senast var heroisk från ett jobbigt utgångsläge och jag läste att Ulf Ohlsson som körde inte fick av huvan till slut, skulle han fått av den så hade han vunnit. Idag har han bättre spår och möter lämpligare motstånd, med minsta klaff tror jag han har bra chans.

Dragen

7 Waikiki Silvio 9 My Dream Art (V75-5) är två skrällar i ett öppet lopp. Den förstnämnde är Björn nöjd med och han står perfekt inne i loppet. Lite vingelläge men kommer Björn ner och det blir tempo då tar han många till slut. Den sistnämnde har ett perfekt smygläge och gått bra i skymundan. Kör dem fort i täten då kommer han in i matchen till låg procent.

7 Dartagnan Sisu 9 Speedy Foxy Vicane (V75-6) är två måstehästar till väldigt låg procent om man inte går på favoriten. Den förstnämnde är ruskigt kapabel när det stämmer för honom och han är inte sämre än någon annan. Senast satt han fast med mycket krafter kvar och såg fin ut. Tål att göra en del och stämmer det då kan han skrälla till 2%. Den sistnämnde är en fin märr som har toppform. Hon avslutade vasst i skymundan i Sto-SM näst senast och senast satt hon fast med krafter kvar. Kommer hon igenom bra kan hon få ett bra lopp och avsluta vasst.

9 It’s Showtime Zaz (V75-7) var tillbaka senast efter lite paus. Han var fin och vann på ett bra sätt. Räknar med att han är bättre med loppet i kroppen och Nicklas har säkert siktat på detta lopp. Han tål tuffa upplägg och jag tror man kommer vara offensiv, han är segstark och kan bli svår att plocka ner under slutvarvet. Under 10% är märkligt tycker jag.

Spelstopp på V75 är 16.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB