Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86 omgång och det ser som vanligt väldigt roligt ut. Det är stor chans att det blir bra utdelning igen då många av loppen ser kluriga ut. Jag har hittat två ”spetsspikar” som båda startar på Solvalla. Har även tre roliga drag som ni inte får missa, en av dom kan vara en rolig chansspik för den vågade. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

2 Wrongdoer (V86-6) trodde jag på en del senast men då blev det galopp och kusken tar på sig det. Gången innan tycker jag han var bra vid spetssegern och hade krafter kvar. Den värsta konkurrenten är struken vilket underlättar uppgiften. Jag tror man tar ledningen i ett tidigt skede och sedan är segerchansen mycket god.

5 Mellby Fashion (V86-8) tror jag har bra chans att leda det avslutade loppet runt om. Hon har mycket bättre form än vad raden visar och har varit ute mot tuffa konkurrenter under året. Startsnabb och jag kan inte se Jörgen missa ledningen med henne, därifrån säljer hon sig dyrt och dem andra kommer få jobba för att slå henne.

Dragen

6 Give Me Ten (V86-2) är min tipsetta i loppet. Han är startsnabb och jag tror Björn hittar till ledningen med honom. Att Björn kör är ett enormt plus då han står i en klass för sig men också för han vunnit med hästen tidigare. Tycker han höjer sig i den positionen och dem andra får vara bra för att slå honom. För den vågade kan det vara en chansspik.

10 Falcon Am (V86-4) var det mycket snack om senast, han fick ett snällt upplägg och spurtade mycket bra som tvåa. Kör man lite offensivare ikväll så tror jag han kan fälla samtliga till slut. till ynka 5% är han given på kupongen.

9 Gute Band (V86-7) spurtade riktigt bra senast när han fick lucka väldigt sent. Han hade ett tråkigt utgångsläge men gjorde det bra ändå. Täta starter är en fördel och från ett intressant smygläge kan han bli farlig tills lut. Helt borttappad till 3%.

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB