Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Mitt i jackpotthysterin inför V75 ska V86 avgöras ikväll och där har vi också jackpot. Åby och Solvalla delar på tävlingarna och jag tycker omgången ser lurig ut. Många klara favoriter som brottas med dåliga lägen och jag tror det kan ge riktigt bra betalt igen. Jag har hittat två singelstreck, ett som jag tror är bäst och körs av Björn Goop och det andra ett rolig singelstreck i ett öppet lopp. Drag finns det gott om och dem får ni inte glömma. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

Gazza B.R (V86-6) har visat fin kapacitet och tagit tre raka segrar. Han har ett tråkigt utgångsläge ikväll men jag tror att Björn trycker av och när han väl ställer frågan så kommer ingen svara honom. Björn har stor respekt på Solvalla och i ledningen tror jag det blir ett väldigt tråkigt lopp där han får styra och ställa och rinna undan till seger. Han är stor favorit men i brist på andra spikar så går jag på honom.

Roliga singelstrecket

1 Cesar F.C (V86-2) tror jag har bra chans i ett öppet lopp att leda runt om. Värsta motbudet är struken och det ökar hans spetschansen mycket. Vet att Kaj tycker denna hästen är bra och kommer han bara rätt på det då tror jag han tar ledningen och sedan ser jag inte någon sätta upp någon tempo. Till 15% känns han riktigt spelvärd och jag spikar.

Dragen

3 Dokonjo (V86-1) gör alltid bra lopp och har ett perfekt utgångsläge ikväll. Han är snabb ut men jag tror man vill släppa och få rygg på ledaren. När det vankas open stretch då blir han farlig och kan skrälla direkt i inledningen.

8 Vahände (V86-4) har bättre form än vad raden visar. Stämmer det lite kan han verkligen skrälla till väldigt låg procent. Extra intressant om man ska lätta i balansen, tror det kan ge en kick och i ett öppet lopp kan han vara farlig att glömma.

13 Dream Lane (V86-7) har fått två lopp i kroppen och borde vara ännu bättre ikväll. Hon såg fin ut senast och spurtade bra i skymundan när luckan kom. Spåret blev bättre ikväll och jag tror man kommer vara offensivare denna gången. Blir inte förvånad om hon rundar samtliga. En rolig spik om man vågar, jag går på henne på DD.

Spelstopp på V86 är 20.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 13 Dream Lane 

DD-2: 12 Announcement

Spelstopp på DD är 21.40


Lycka till!

Mario Lipovac 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB