Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Årets sista V86-Xpress ska avgöras och Bergsåker tillsammans med Solvalla håller i tävlingarna. Tycker omgångens ser intressant ut på förhand och jag tror det kommer ge bra betalt som alltid på V86. Vi har några klara favoriter som både är bra och dåliga, en av dem spikar jag då jag tror han står med tre ben i mål. Har även hittat en spik jag tror det är dags för nu. Glöm inte dragen, dem ska ge oss de riktigt stora pengarna. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

3 Global Withdrawl (V86-3) ska ta revansch för sin snöpliga galopp senast i Breeders’ Crown finalen. Han har mött kulltopparna hela året och slog faktiskt Betting Gangster i semifinalen näst senast. Han är startsnabb och har ett perfekt utgångsläge, jag tror det blir spets och slut. Han blir omgångens största favorit men vi har sett att det inte gör något om sådana vinner på V86.

Näst bästa singelstrecket

10 Vic De Luc (V86-7) såg jag tidigt när listorna kom ut och tänkte att det är dags för honom. Det var mycket snack om honom senast på V75 men då galopperade han för banan var för lös. Ikväll är det kyligare och en hårdare bana passar honom utmärkt. Bakspåret tror jag blir ett plus då jag tror det kan bli bra fart från början, hittar Magnus en bra position då tror jag ingen står emot hans speed. Han kan även göra jobb själv om det skulle behövas och det känns som en bra spik i ett ganska öppet lopp.

Dragen

1 Counterfeightr 6 Global Thunder (V86-2) är två heta motbud till den stora favoriten 2 Lexington Hall. Den förstnämnde spurtade bra senast och har två lopp i kroppen. Innerspåret ett minus men löser det sig tror jag han är med och slåss om segern. Den sistnämnde har det varit mycket snack om på V75 på slutet men har inte riktigt fått till det. Har en stark avslutning som kan sänka alla på upploppet. Båda dessa är såpass mycket mindre spelade än favoriten vilket jag tycker är fel.

9 Fleuron D’ormoy & 10 Imma Hanover (V86-4) är tidiga på min kupong. Den förstnämnde avgjorde på ett bra sätt senast och har verkligen utvecklats på sistone. Har ett perfekt smygläge och till 4% är han given i ett öppet lopp. Den sistnämnde har en missvisande resultatrad och har en vass spurt till slut, farlig att nonchalera.

8 Must Have (V86-8) har ett tråkigt läge men formen sitter där och avsluta kan hon. Blir det bra tempo på loppet då kommer hon flyga lågt och rensa ordentligt i avslutningen.

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB