Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

V86 på Jägersro och Solvalla ikväll och omgången ser riktigt öppen ut på förhand. Tycker det finns många tveksamma favoriter som kan falla tungt. Jag har hittat två singelstreck som inte är så mycket streckade, en tvååring och en som bara är starkast. Tror det kan bli riktigt bra utdelning ikväll och är ruskigt taggad. Glöm inte dragen jag lyfter fram, dem kan slå till och rensa i kuponghögen. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

1 Roller Coaster Ås (V86-3) är under stor utveckling och visade näst senast att han öppnar riktigt snabbt bakom bilen. Han vann då från ledningen och ikväll låter det riktigt bra kring honom från tränare Peter Untersteiner. Jag tror han tar ledningen och då får den klara favoriten vandra utvändigt om honom vilket drar ner favoriten chanser. Brukar inte vilja spika tvååringar men tror att ledningen på Jägersro över kort distans blir en klassisk spets och slut historia för mitt singelstreck.

9 Rigel Face (V86-4) blir allt bättre och verkar må bra som valack. Jag tycker han är minst lika bra som favoriten och när det är så stor skillnad på strecken så känns Rigel Face mycket roligare. Han gynnas av dem långa distansen och jag tror att man kommer vara offensiv direkt, fram utvändigt om ledaren och sedan är han starkast. Har god känsla för att det är dags för honom nu.

Låset

7 Harrington & 14 Electrical Storm (V86-6) tror jag mest på och väljer att hoppa över favoriten som det låter som det bli snällt upplägg med ikväll. Den förstnämnde fick ett tufft lopp senast och gjorde det godkänt bakom Illuminati. Han kommer köras offensivt ikväll och skulle han få ta över ledningne efter en bit då är han hästen att slå. Skulle det krångla för honom och han bli hängande då tror jag den sistnämnde kan vinna. Han fick betalt på sin fina form senaste och vann på bra sätt. Blir det inte för mycket trafikproblem så tror jag på en bra insats ikväll igen.

Dragen

4 Supreme Face (V86-2) är en av skrällarna mot storfavoriten 11 Cactus. Hon är snabb ut och har ett bra utgångsläge, tror hon sitter i ledningen och får man bestämma tempot en bit då kan det räcka hela vägen. Favoriten har ett jobbigt läge och kommer få bekänna färg ikväll.

5 Vega Östervang 7 Hey Joe (V86-7) har båda varit bra i dem senaste starterna. Båda kuskförstärks delux inför kvällens start och i ett öppet lopp är dem givna på min kupong. Tror det kan smälla till i detta lopp och då får ni inte glömma dessa två skrällar.

2 Liam Dana (V86-8) tycker jag blir märkligt bortglömd. Han går framåt med loppen i kroppen och från ett bra utgångsläge tror jag han är ledaren av loppet. Man ska även sätta på någon form av helstängt huvudlag och jag tror han kan hålla länge över den korta distansen.

Spelstopp på V86 är 20.30


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB