Startsida / Inlägg

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Solvalla har fått ihop en intressant och luring omgång idag. Tycker loppena håller bra klass och huvudpersonen idag som så många gånger förr är Timo Nurmos. Han har omgångens största favorit, som jag tror vinner. Han har även omgångens näst största favorit, den tror jag får svårt och jag väljer att gå emot honom. Har hittat några drag som blir märkligt lite spelade som ni inte får missa. Vill ni vara med på mitt system? Då finns länk längre ner på sidan till mitt lilla system. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

2 Zenit Brick (V75-3) ser ut att ha en lämplig uppgift framför sig. Han har vunnit spårlottningen mot värsta konkurrenten 8 On Track Piraten och med det tror jag chansen är stor att han vinner. Man testade ett nytt huvudlag (någon form av stängt) senast och det föll väl ut, han såg piggare ut och vann med krafter kvar. Jag tror han får ta över ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över. Skulle det hända något och han inte får ledningen så tror jag ändå chansen finns då han är komplett.

Tänkbart singelstreck

10 El Fitzgerald (V75-4) kan vara lösningen på ett väldigt öppet stolopp. Hon gör debut för Timo Nurmos och mår säkert bra av miljöbytet. Hon var bra som fyra i en väldigt tuff final senast som Martin De Bos vann. Löser hon spåret tror jag hon har bra chans, distansen tror jag bara är till hennes fördel. Tror även hon kan bli kaxig när hon bara möter ston denna gången.

Roliga singelstrecket

4 Night Brodde (V75-5) blir det roliga singelstrecket då han är min stora idé denna omgången. Han har två lopp i kroppen efter paus och toppformen närmar sig. I senaste loppet kördes han väldigt passivt, men såg fin ut. Han har ett bra utgångsläge och är snabb ut, jag tror man körs sig till ledningen tidigt och sedan blir han svår att slå. När han endast är streckad på 11% i skrivande stund så väljer jag att gå på honom. Favoriten är bra ,men tycker han blir väldigt stor favorit och det skiljer absolut inte så mycket mellan hästarna.

Dragen

7 Vincent Chase (V75-1) var bra senast vid segern efter invändig resa. Det känns som han hittat formen och är med på ”riktigt” nu. Näst senast var han med i ett långlopp och drogs då bakåt men spurtade starkt när han väl fick fritt. Skulle han få sitt lopp då kan han överraska till väldigt låg procent.

6 Output Pressure (V75-6) tycker jag blir märkligt bortglömd av spelarna. Han har visat bra form på slutet och har springspår, finns ett scenario där Jorma kan få överta ledningen av 7 Västerbo Grosbois och då blir han intressant. Han trivs på den långa distansen och i ledningen har han två segrar på två försök. Till 6% är han given om man inte tror på favoriten.

10 Making Love (V75-7) har två lopp i kroppen och är på gång. Han blev lite för het senast men höll ändå bra som tvåa bakom Illuminati. Kan bli bra fart från start vilket gynnar honom och med skrällkusken Ulf Eriksson upp kan han avsluta dagens V75 omgång.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB