Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

V86 ikväll delas av Bergsåker och Solvalla och jag tycker det finns potential till hög utdelning. Vi har några klara favoriter, den största går jag emot då jag tycker det finns några frågetecken efter senaste insatsen. Dock spikar jag en annan klar favorit som gör sin andra start i ny regi och vinner efter tidig ledning. Har även hittat en finsk gäst som jag chansspikar i ett vidöppet lopp, tror hon blåser ner allt. Glöm inte dragen, dom kan ställa till med korsdrag i kuponghögen. Vill ni spela V86 med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa spiken

2 Guli Tor (V86-3) tycker jag är en stark favorit som har en bra uppgift. Han gjorde debut för Jan-Olov Persson senast och följde med som femma och var godkänd. Nu rapporteras det om att han är bättre och man förväntar sig en mycket bättre insats. Han sitter perfekt från start och mitt scenario är att han tar över ledningen efter en liten bit och sedan håller han den hela vägen. Han står bra inne i klassen och jag hamrar in spiken!

Tänkbar spik

7 Wrongdoer (V86-4) trodde jag mycket på senast på V75 och spikade men han skulle ta sig ner i fältet och galopperade. I stallet menar man att banan inte passade för honom. Han körs av Anders Eriksson som jag tycker är en av dem bättre kuskarna i fältet och jag läser tidig ledning på honom, där har han gått en gång och det slutade med seger. Vill man lösa loppet då tycker jag man kan gå på honom.

Chansspiken

9 Lovely Secret (V86-8) är en finsk gäst som jag tror står bra inne i det avslutande loppet. Hon var fin vid segern näst senast från andra utvändigt och senast galopperade hon från start och tappa mycket men var godkänd. Dom finska gästerna åker inte till Solvalla i onödan, vi fick se förra veckan när en finsk gäst bara blåste hela gänget och vann till låg procent. Tycker även inte loppet är så blodigt och från ett perfekt smygläge tror jag hon kan blåsa ner allt till slut. En chansspik i ett vidöppet lopp!

Dragen

5 M.T Malkin (V86-2) är mitt roliga drag mot omgångens största favorit. Han har fått pausa lite och har fräschats upp, han brukar göra bra lopp efter vila och är given om man går emot storfavoriten. Han är snabb ut och jag tror man siktar på ett smyglopp bakom favoriten, detta är en häst som mött några riktigt bra hästar och får han lucka till slut då kan han skrälla till låg procent.

2 Ready Lane (V86-5) är en häst som alltid har visat bra fart men haft det väldigt svårt med att trava felfritt. Efter en längre paus var han tillbaka senast på Umåker och jag gillade det jag såg. Från ett omöjligt utgångsläge satt han långt bak varvet från mål, fick gå ute i spåren och avslutade riktigt vasst till ett andrapris.Nu har han ett lopp i kroppen, sitter i andraspår direkt och kommer få en bra resa. När de värsta motbuden har dåliga utgångslägen kan det vara dags för honom. Jag läser sju procent i skrivande stund, tackar!

11 Mrs Lindy (V86-7) går ner i klass ikväll. Hon har mött tufft motstånd på V75 på slutet och gjort det bra. Läget gör att procenten är låg men jag tycker inte man ska ta bort henne om man garderar. Det kan bli bra fart på loppet om dem två betrodda kör mot varandra i starten och då bjuds dem med bakspår in. Till 5% plockar jag med henne.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB