Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jackpot på V86 ikväll då ingen hittade 8 rätt förra veckan. Kvällens omgång delas på Åby och Solvalla och ser väldigt rolig ut, det finns några klara favoriter som kan falla riktigt tungt. Har hittat ett singelstreck som jag tror har toppchans med dessa förutsättningar, har även två tänkbara spikar som jag vill se och höra info på innan jag tar ställning. Vill ni lira V86 med mig? Då finns länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa spiken

7 Hugo R.C (V86-6) tror jag har toppchans med dessa förutsättningar. Han var riktigt bra senast när han svepte hela fältet på borte långsidan och försvann till överlägsen seger. Man hade ett helstängt huvudlag på honom senast vilket jag tror kan varit nyckeln till seger. Ikväll har han springspår vilket talar för tidig ledning och när dem värsta motbuden har dåliga utgångslägen tror jag han leder runt om.

Tänkbara spikar

2 Queen Of Sand (V86-3) hamnade helt snett på det från ett jobbigt utgångsläge på Jägersro senast. Söderkvist gav upp och backade och körde inget på henne till slut. Ikväll har hon bättre förutsättningar mot ett passande motstånd. Siktet är säkert inställt på ledningen och kommer hon dit ska hon slås. Jag vill se henne värma och höra hur det låter innan jag tar ställning. Ni som inte spikar henne kan kika på draget jag har mot henne lite längre ner.

5 Leader Brodde (V86-8) tror jag kan bli svårfångad om han tar sig till ledningen i avslutningen. Näst senast avslutade han bra i en tuff V75 final och senast åkte han dit i sista stegen mot 12 Pablo Andover. Han har bra form och det finns på kartan att han får överta ledningen efter en bit om han inte tar den själv och därifrån blir han inte lätt att slå. Han kan även vinna från andra positioner, vill dock höra sista infon innan jag bestämmer mig.

Dragen

10 Tina Gel (V86-2) har varit ute mot tuffare hästar än ikväll och gjort det bra. Ikväll ska hon enbart möta ston och det kan göra henne lite kaxigare. Hon har en vass speed till slut och blir det tempo då kommer hon avsluta vasst. Man ska även sätta på jänkarvagnen ikväll vilket är ett plus.

5 Stella Newman (V86-3) får ni inte glömma om ni garderar favoriten. Hon galopperade med krafter kvar senast, tog ledningen och släppte och fick ett perfekt lopp men när Flemming fick fritt galopperade hon. Jag tror man siktar på samma scenario nu då hon är snabb ut, släppa till favoriten och sedan ta dem på stretchen. Distansen tror jag hon klarar och får hon sin smygare då blir hon farlig till låg procent.

8 Top Yllit (V86-5) var tillbaka efter längre paus senast och gick godkänt från ett tråkigt utgångsläge. Han bör vara ännu bättre med loppet i kroppen och med bra ryggar tror jag han är med och slåss om segern. Han är stark och tål att göra en del själv, glöm inte bort honom till låg procent.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB