Startsida / Inlägg

V75-Tips Kalmar

av MLipovac

Tjena!

Kalmar står för en intressant V75 omgång och jag tycker man fått ihop roliga lopp. Kalmar har ett ganska långt upplopp (207 meter) och det kan vara utslagsgivande. Vi har en stor favorit i inledningen som imponerat på slutet, han står för klassen och jag tror han vinner och spikar trots den höga procenten. Har även hittat ett tänkbart singelstreck som står bra inne i sitt lopp, vill dock se hästen först innan jag tar ställning. Glöm inte det roliga singelstreck och dragen som jag varnar för. Vill du spela V75 med mig? Då finns mitt lila V75 system som du kan vara med på, länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

7 Illuminati (V75-1) blir omgångens största favorit och det förstår jag. Han har varit riktigt bra i alla starter på slutet och senast hade han uppvisning när han van överlägset med krafter kvar. Han möter ett passande motstånd och trots spår långt ut tror jag han bara vinner detta. Kommer han tidigt blir han förmodligen släppt till ledningen men skulle det bli en tung resa och attack bakifrån tror jag ändå han fixar det, han har visat att han är snabb och tål en tung resa.

Tänkbart singelstreck

8 The Real Star (V75-6) var bra senast när han efter en tung resa avgjorde på ett bra sätt. Tränaren Dahlén är uppåt efter senast och tycker hästen känns ännu bättre till denna uppgift. Innerspår är alltid lurigt men han står perfekt inne i loppet och har tröga motståndare på utsidan, tror att Jepson kommer hitta ut direkt och sedan vara offensiv. Han lever på sin styrka och kan ta detta den tunga vägen. Ett frågetecken är ändå att han inte vunnit över lång distans på sju försök, tror bara det är en tillfällighet då han är stark och var bra i en derbyuttagning.

Roliga singelstrecket

9 Pikachu Face (V75-5) hade en omöjlig uppgift senast från bricka åtta. Han hamnade illa till och fick backas långt bak men stod för ett svettigt upplopp och blev fyra. Denna gången har han ett perfekt smygläge och det ser även ut som det kan bli bra fart på loppet. Han kommer flyga lågt till slut och till tio procent är han ett roligt singelstreck.

Dragen

7 Rocky Bear (V75-2) imponerade senast när han vann helt överlägset efter att han gått bra på V75 gångerna innan. Han har vingelläge denna gången men skulle det lösa sig och han får hjälp med ryggar då kan han skrälla till 7%.

8 Darling Mearas (V75-3) har varit fin på slutet bakom Double Exposure. Hon gör debut i Gulddivisionen idag och den stora frågan är vart hon hamnar från detta utgångsläge. Eftersom det bara är nio hästar med tror jag inte hon kommer hamna för långt bak och blir det tempo då sänker hon många till slut.

9 Prosperous (V75-7) var inte som bäst senast men den starten glömmer vi. Han var mycket bra gången innan och har nu pausat en månad och fått vaccination. Ett litet frågetecken för formen men Marcus Lindgrens hästar får riktigt bra nu och han är nöjd med sin häst. Erik Adielsson upp är intressant och från ett perfekt smygläge kan han få en bra resa, kan överraska i avslutningen.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB