Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Tjena!

Bergsåker står för dagens tävlingar och vi får se en intressant omgång. Den stora snackisen i veckan har varit banunderlaget och om man kommer behöva ha broddar i skorna. En mycket viktig detalj då vissa hästar missgynnas av det, kolla upp innan ni lämnar in. Omgången i sig ser som sagt intressant ut och jag har hittat tre tänkbara singelstreck, dem två jag tror mest på kommer i avslutningen och båda med samma segerrecept, spets och slut. Vill ni lira V75 med mig? Då finns länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

12 Mountain Cleaver (V75-2) går ner i klass till denna start och jag tror det är väl förberett. Hon är stark och tål den långa distansen och med Örjan i sulkyn känns hon riktigt rolig. Hon har en vass speed till slut och Örjan är specialist på att servera den perfekta resan, tror hon blir svår att stå emot.

7 Global Trust (V75-6) är bästa hästen i fältet och från springspår tror jag Jorma prickar rätt och sedan är vägen öppen mot ledningen. Visst 5 Västerbo Grosbois är snabb ut men när Kontio väl kommer tror jag inte att han svarar. Global Trust har åtta av åtta från ledningen och skulle det bli som jag tänker mig då tror jag han har mycket bra chans att vinna. Man kan höra det sista innan man tar ställning.

3 Perfect Dynamite (V75-7) blir dagens största favorit men det är befogat. Han övertygade senast på den tunga Solvalla banan och vann på ett bra sätt. Idag kommer han laddas lite och sedan finns det ingen som svarar när Rikard kör till, från ledningen finns det ingen i fältet som slår honom om han är i närheten som senast. Dagens bästa spik!

Dragen

9 Laura Sånna (V75-1) är min stora skräll i omgången. Tränaren låter riktigt nöjd med sin häst och hon har verkligen varit bra i dem sista jobben. Viktigt för mig är att man tror på sin häst och det gör de verkligen här.Skulle det klaffa det minsta och tempot bli hyggligt fäller hon många till slut trots att hon är enda stoet i fältet. Streckad på tre procent i skrivande stund, ett skämt!

1 Elian Web (V75-3) såg fin ut med krafter kvar näst senast och senast var han inte helt frisk. Man är riktigt nöjda med honom för dagen och från detta utgångsläge kan Kontio välja taktik, jag hoppas man testar i ledningen för därifrån kan det räcka långt tror jag. 9% mot den stora favoriten känns spelvärt.

9 What A Vap (V75-5) blir totalt bortglömd idag. Man har siktat på detta lopp ett tag och Billy Svedlund låter optimist inför dagens uppgift. Det ser dessutom ut att bli bra tempo på loppet från start och då bjuds han in. Glöm inte!

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB