Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla delar på tävlingarna ikväll och vi får en svår omgång att sätta tänderna i. Jag har hittat två tänkbara singelstreck som jag tror har bra chans i respektive lopp, den ena från ledningen på Jägersro, den andra är bara bäst på huvudstadsbanan. Hoppas att Solvallas bana är bättre ikväll, den har varit riktigt tung på slutet och det är en viktig uppgift att ta reda på innan tävlingarna drar igång. Har även tre drag jag lyfter fram, glöm inte dom. Vill ni spela V86 med mig? Då finns det två olika system ni kan väja på, länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

4 Powderfinger (V86-5) ser ut att ha en bra chans. Han var lite för ambitiös senast i årsdebuten och la iväg mycket krafter i onödan och det var förståligt att han blev trött till slut. Han har tagit det loppet väldigt bra enligt Peter och han tror på en mycket bättre insats ikväll. Han är snabb ut och ledningen på Jägersro är som bekant bra, därifrån tror jag han bli svårpasserad och det känns som en bra spik i ett annars öppet lopp.

9 Magic Cash (V86-6) tror jag är bästa hästen i fältet och vinner detta om han håller sig till rätt gångart. Han har haft problem med galopperna och har galopperat i sex av nio starter. Han kastrerades och återkom senast men det blev ändå dubbla galopper. Nu har han fått träna och från stallet låter det som att man väntar sig en bra insats, dock ska han gå felfritt i första hand. Man ska se värmningen och höra det sista innan man tar ställning, ser det bra ut då tror jag han vinner.

Dragen

3 Call Me Brodda (V86-3) har två nyttig lopp i kroppen. Senast galopperade hon med krafter kvar och tränare Madsen låter nöjd med sin märr. Tror att Söderqvist kommer ladda vad som går och skulle hon ta sig till ledningen då kan hon bli svår att slå.

8 Gadget de l’Iton (V86-6) var tillbaka senast efter lång frånvaro och mycket skador. Tycker han gjorde det bra och lär gå framåt rejält med loppet i kroppen. Han har lite knepig stil men distansen passar perfekt då han är riktigt stark. Löser det sig från det stängda spåret och favoriten gör bort sig då är han rolig till 4% i skrivande stund.

6 Just Wait And See (V86-7) är på gång, det snackas om jänkarvagn ikväll vilket är intressant. Det kan bli bra fart på loppet mellan dem två betrodda och får han ligga i draget då kan det smälla över upploppet. Se upp för honom.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB