Startsida / Inlägg

V75-Tips Halmstad

av MLipovac

Tjena!

Halmstad blir startskottet för våren, barfotakörningen är tillåten igen och man kunde inte välja en bättre bana att köra på. Underlaget är alltid världsklass på Halmstad och jag tror det kommer gå undan i loppen. Omgången ser intressant ut och jag har hittat tre tänkbara singelstreck, man får höra det sista innan man tar ställning men jag tycker det ser bra ut för alla mina singelstreck. Har även hittat tre drag, två av dem blir totalt bortglömda och dem vill jag verkligen varna för. Det bästa är att en av dem är mot omgångens största favorit. Finns andelar kvar på mitt lilla V75 system om ni vill vara med, länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

7 Darling Mearas (V75-1) gör sin sista start i Sverige innan hon ska åka över till USA. Jag tror man förberett henne för en bra avslutning och hon står för klassen i detta gäng. Barfota runt om denna gången är ett plus då hon varit fin på den balansen tidigare, utgångsläget kan man klaga på men tar Stefan en lugn resa utvändigt om ledaren tror jag hon slår denne. Vilken saga om hon får avsluta som drottning i Sverige.

4 Dante Boko (V75-3) har visat sig svårslagen på kort distans och Adrian behöver hålla ut värsta motbudet 5 Västerboonthenews för att sedan ha bra chans att vinna detta från ledningen. Senast var han nedsatt av någonting så det starten glömmer vi, man plockar av skorna denna gången vilket är ett plus och jag tror chansen är god till seger.

13 Darling Harbour (V75-4) gick bra som trea bakom Queen Of Sand och Gina Schermer senast och formen är verkligen på topp. Hon gick då första gången med jänkarvagn och norskt huvudlag vilket föll väl ut, denna gångne blir det samma och man plockar även av skorna första gången. Från järnskor till barfota kan ge en ruggig effekt och jag tror hon blir svår att stå emot till slut. Värt emot är stallkamraten 6 Cheerful Rivner men hon är inte snabb ut och han bli hängande, Peter håller även min tipsetta före vilket jag tar med mig.

Dragen

2 Marvelous (V75-5) har spelarna tappat bort rejält denna gången. Favoriten fick sitt lopp senast och är bra men jag tror att mitt drag kommer ge honom en riktigt match. Han har lopp i kroppen och känns rappare i träningen meddelar man från stallet. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag vilket tyder på att man verkligen går all-in. Från ett bra utgångsläge tror jag han är med i segerstriden. 5% är ett skämt! 

12 Vikings Preacher (V75-6) är kanske inget drag till 14%, men jag vill nämna honom då jag tror han kommer gå ner i procent. Utgångsläget över den korta distansen är inte roligt men som jag läser det kan det bli bra fart på loppet och då kommer Erik köra framåt ganska omgående. Han avgjorde på ett mäktigt sätt senast från detta utgågnsläge mot bättre hästar och varför skulle han inte göra det igen? Tony låter riktig nöjd med sin häst och det förstår jag, glöm inte honom!

5 Stepping Spaceboy (V75-7) fick inte se dagens ljus senast och satt fast med mycket krafter kvar. Snackade med tränare Admir Zukanovic och han låter väldigt nöjd med sin häst, han är riktigt på gång i träningen och man plockar av skorna denna gången. Han är snabb ut och skulle det bli ledning då tror jag man kör där, annars kommer man få en bra position och till 6% är han given i avslutningen.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,12

DD-2: 4,5,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 12 Vikings Preacher

DD-2: 5 Stepping Spaceboy


ANNONS: Här går du med i mitt lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB