Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Jägersro och Solvalla delar på kvällens V86 tävlingar. V86 är alltid spelintressant då den tål en del favoriter men kan ändå ge bra betalt. Vi har två stora favoriter som har bra chans ikväll och jag har dem som tänkbara, dock vill jag se banan innan jag tar ställning. Har även hittat tre drag som jag vill vara för, det är dom som ska ge utdelningen en skjuts. Vill ni lira V86 med mig? Då hittar ni länk längre ner på sidan. Nu tar vi dom!


Tänkbara singelstreck

7 Ritchie Ås (V86-2) vann i debuten för Erik Adielsson senast efter att han serverats en perfekt resa. Han har inte startat sen dess men fått ett banjobb som såg bra ut. Tycker uppgiften ikväll ser bra ut, han står visserligen fyrtio meter tillägg men det är bara en häst på start och träffar Erik från springspåret tror jag han kommer vara framme ganska tidigt och då blir jag inte förvånad om han får ledningen. Annars kan Erik ta det lugnt och ligga på innerspåret då jag tror alla kommer rada upp sig. Sedan får tugga sista varvet i andraspår och avgöra till slut.

2 Frankie Brodde (V86-7) blir klar favorit i ett ganska dåligt lopp. När jag såg startlistan sa jag till mig själv att spika honom och så blir det. Han var bra efter galopp senast på V75 mot mycket bättre hästar och tanken var att starta på Halmstad i lördags, han kom dock inte med. Då tog man sikte på detta lopp och man har verkligen hittat en bra uppgift. Barfota runt om är ett stort plus för honom och från ett bra utgångsläge kan Johan välja hur han vill göra, köra fram och ta över ledningen eller använda hans vassa speed till slut. Kvällens bästa spik!

Dragen

9 Lift To Drag (V86-4) har jag trott på förut men han har bara gjort mig besviken. Intressant ikväll är att han blivit valack och kan tända till av det och att han kan få ett perfekt lopp i kön, Örjan är en mästare på att ge hästarna det perfekta loppet och jag blir inte förvånad om han tar karriärens första seger ikväll.

1 Gaya Di Quattro (V86-5) börjar närma sig toppformen och jag vill verkligen varna för henne ikväll. Hon är snabb ut och det skulle vara kul och se henne i ledningen, hon har vunnit tre av fem i den positionen och skulle favoriterna sitta och passa på varandra kan hon trolla bort loppet.

2 Anddontsayitsover (V86-8) blir totalt bortglömd i avslutningen. Han galopperade senast men den starten kan man glömma då han trampade sig. Han blandar och ger men skulle han ha en bra kväll tror jag han kan leda runt om. Han är snabb ut och har ett perfekt utgångsläge på kort distans. Två procent i skrivande stund på den förmodade ledaren? Väldigt konstigt!

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB