Startsida / Inlägg

V75-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Tjena!

V75-finaler som kryddas med E3 finaler. En riktigt härlig omgång som ser väldigt intressant ut på förhand, jag tror att Timo Nurmos sitter på leken i början av omgången och kan plocka två segrar direkt. I övrigt får man höja E3 finalerna där det vankas många utrustningsändringar som man får hålla koll på. Vill ni lira med mig? Då finns länk längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

3 Eelis (V75-1) vann Harpers Hanover i näst senaste efter ett smyglopp och avgjorde enkelt när det löste sig. Senast testade han Kymi Grand Prix mot tuffare motstånd och han avslutade riktigt vasst. Han ser väldigt bra ut i travet och från bricka tre med Björn Goop i sulkyn ser det upplagt ut för spets och slut. Jag var inne på att gardera honom i veckan men i ledningen tror jag inte det händer så mycket och då kan Björn bestämma efter behag och vinna.

4 Global Winner (V75-2) trodde jag mycket på senast men då blev det startgalopp, hans upphämtning var bra till en fjärdeplats och han hade förmodligen vunnit loppet utan galoppen. Denna gången ska man testa jänkarvagn och även barfota runt om för första gången vilket är riktigt intressant, faller det väl ut då får övriga kämpa tror jag. Det största plusset är Örjan Kihlström som hoppar upp bakom honom, jag tror han kan få överta ledningen efter en bit och då blir han mycket svårt att slå. Skulle det bli annan resa ser jag chansen som god.

Dragen

4 Actual Star (V75-4) kommer från formstallet Jörgen Westholm och han stod för en bra insats senast när han var tvåa bakom en överlägsen Mellby Club. Löser han utgångsläget så tror jag han kan sitta i ledningen efter en bit och då är han riktigt intressant till under 10%.

4 Guzz Mearas (V75-6) känns spännande idag, det är en trög häst som varit bra. Han har ett bra utgångsläge och det snackas om barfota runt om för första gången. Han kan få det perfekt loppet i draget och när han är minst spelad av dm betrodda känns kan tidig.

2 Stepping Spaceboy (V75-7) gör sin sista start i silverdivisionen och jag räknar med att han är i ordning. Senast testade han gulddivisionen men galopperade, nu sitter han i andraspår direkt och skulle Nobel Amok galoppera kan han sitta i ledningen och därifrån har han mycket bra statistik. Han går även bra i ryggar och till väldigt låg procent ska han tas på största allvar i avslutningen.

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB