Startsida / Inlägg

V75-Tips Halmstad

av MLipovac

Tjena!

Sprintermästaren ska avgöras och det brukar vara en av de bästa kvällarna under sommartravet. Det ser dock lite mörkt ut ikväll då det ska regna, vi hoppas att det ändå blir roliga och bra lopp och givetvis att spelet går som det ska. ska nämnas att Halmstad nästan alltid levererar Sveriges bästa bana så jag tror det blir riktigt bra ikväll också trots lite tråkigt väder. Jag har hittat två singelstreck jag tror lite mer på, båda körs av Björn Goop. Har även hittat tre drag som blivit borttappade, ett av dem kan bli kvällens skrik så det lär gå upp en del i procent. Vill ni lira med mig? Då har ni länkar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

2 Giant Shadow (V75-1) gjorde debut för Björn Goop senast och såg fin ut. Det är en herre som har radat upp segrarna i Holland och det ska bli kul att se honom i Sverige. Han visade startsnabbhet och körde sig till ledningen tidigt och fick sedan bestämma och vann med krafter kvar. Han går säkert fram med loppet och med någon form av barfota och bra utgångsläge tror jag Björn skickar honom till ledningen och sedan blir han inte lätt att slå. I ett streckkrävande och öppet lopp kan han vara lösningen.

2 Evaluate (V75-2) blir kvällens största favorit och det förstår jag. Han tillhör det bästa fyraåringarna i Sverige och senast blev det ett passivt upplägg då man hade sikte på denna uppgift. Han verkar tagit urblåsaren under Elitloppshelgen på bästa sätt och jag tror att Björn kör sig till ledningen med honom, han är ingen startkatapult utan kommer få överta efter en bit och sedan ska han inte förlora detta.

Dragen

3 Bring Me Happy (V75-5) blir troligtvis kvällens största skrik, hon satt fast med krafter kvar i ett uttagningslopp till Stosprinten och testades med ny utrustning som slog väl ut. Hon har ett bra utgångsläge och kan vara ledaren av loppet, skulle hon få bestämma en bit då kan hon bli svårslagen. Hon är given att ta med om man garderar ett öppet stolopp.

9 Smevikens Cruiser (V75-6) blir bortglömd i långloppet ikväll. Han såg fin ut efter passivt upplägg senast och det känns som man siktat till detta lopp. Genomköraren har gjort honom gott och distansen klarar han utan problem, får han ligga på rulle då har han en vass avslutning. 5% i skrivande stund är för lite.

6 Wild Love (V75-7) såg fin ut senast men mycket sparat mot liknande motstånd. Hon börjar att växa in i Stoeliten på allvar och trivs bra på sin hemmaplan. Det blir barfota runt om ikväll igen och till någon enstaka procent är hon given på min kupong.

Spelstopp på V75 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB