Startsida / Inlägg

V86-Tips Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Solvalla bjuder på mycket fin sport ikväll när V86 ska avgöras. Omgången kryddas med en jackpot då ingen hittade åtta rätt senast. Jag spikar två väldigt starka favoriter vilket inte känns jätteroligt, men båda har toppchans att vinna och då slår jag in dem. Det finns andra öppna lopp där favoriterna är svaga och där ska jag försöka jobba in skrällarna, då kan utdelningen bli bra ändå. Vill ni lira V86 med mig, ja då hittar ni länkar längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Tänkbara singelstreck

3 Who’s Who (V86-4) blev bara tvåa i sin debut i Gulddivisionen senast men Örjan körde lite väl passivt då. Han såg ut som en miljon och avslutade ryckande till andraplatsen, tränare Aikio är jättenöjd med sin häst och ikväll är det dags att vinna igen. Jag tror han vinner oavsett position men det scenariot jag tror mest på är att Örjan trycker till direkt och övertar ledningen tidigt och sedan stannar där in i mål. Skulle han gå utvändigt så ska han plocka ner dessa motståndare och han är befogad storfavorit.

4 Attraversiamo (V86-7) gjorde en femstjärnig insats i Kungapokalen senast. Han var tvåa bakom Campo Bahia men fick göra jobbet den tunga vägen. Han har vilat och laddat upp efter det och meddelas träna fint. Motståndet är bra men Attraversiamo är van vid tuffare och från ett perfekt utgångsläge tror jag han tar han om ledningen och sedan vinner. Kvällens bästa singelstreck!

Dragen

6 Look Håleryd (V86-2) är en trög och seg häst som börjar fatta vad han ska göra. Senast var han bra som trea på V75 och ikväll ska man plocka av skorna för första gången. Man sätter även på ett helstängt och min känsla är att han kan piggna till av det, till 8% är han given på min lapp.

11 Oh Lord (V86-3) är det bästa draget ikväll. Han har sett smällfin ut på slutet och fäller inte det tråkiga utgångsläget honom tror jag på god chans. Både kusk och tränare är i toppform och jag tror dem kan ta en ny seger ikväll. 9% smakar mumma.

6 Rocky Tilly (V86-6) var riktigt bra vid segern näst senast men galopperade bort sig senast. Han har fått ett intressant utgångsläge ikväll med springspår, träffar Oskar rätt tror jag han sitter i ledningen direkt och sedan kan han dra på i ett jämnt tempo. Jag tror han kan hålla hela vägen och till under 10% känns han tidig.

Spelstopp på V86 är 19.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB