Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Tjena!

Dags för veckans V86-Xpress och det ser spännande ut som alltid. Åby och Solvalla delar på omgången ikväll igen och jag har hittat två tänkbara singelstreck på Solvalla. Ett som jag tror bara är bäst och får överta ledningen och ett som det verkligen är dags för. Tror att det kan hända lite mer på Åby och där lyfter jag fram två drag som blir bortglömda. Vill ni lira med mig? Då hittar ni länkar längre ner på sidan! Nu kör vi!


Tänkbara singelstreck

6 Vivacious Allie (V86-4) ser ut att ha en bra chans framför sig. Hon såg fin ut senast från ledningen och jag är inne på att hon kommer dit ikväll igen. Dem värsta motståndarna siktar på andra lopp och Örjan kommer testa för ledningen, jag tror han bli släppt och sedan händer det inte mycket i detta lopp. Skulle det bli svar tror jag han tar en lugn dödens och slår dem den vägen. I ledningen har hon gått tre gånger och vunnit tre gånger.

9 Une Etoile Gar (V86-8) tror jag det är dags för ikväll. Hon har gjort två starter för Nurmos och sett fin ut i båda, näst senast spurta hon bra bakom Double Exposure och senast fick hon backas sist och hade allt sparat. Tycker hon möter ett passande gäng ikväll och har ett bra utgångsläge, Kontio siktar nog på favoritens rygg och får hon göra lite jobb så tror jag det bara smäller till på upploppet. Till 16% i skrivande stund känns hon som en mycket spelvärd spik!

Dragen

2 Love No More (V86-5) har betydligt bättre form än vad raden visar och hon satt fast med allt sparat i lördags. Jag tror att Henna kan köra sig till ledningen ikväll och därifrån blir hon inte lätt att slå i ett ganska mediokert lopp. Hela vägen Henna.

12 Dallas Brick (V86-6) är svårbedömd efter sina starter i år. Han kan vara bästa hästen i fältet och gynnas av fyra strykningar, nu sitter han mycket bra på det direkt och med lite flyt kan han slå till. Han stod i fem gånger pengarna på Åby mot Viking Brodde som hade varit jättefavorit i detta gäng. 10% i skrivande stund är mycket tacksamt.

12 Bring Me Happy (V86-7) kommer väll vara allas drag ikväll och hon komemr gå upp i procent. Jag vill ändå ta med henne under denna rubrik då hon verkligen står på tur för seger. Hon galopperade i spets med gott och krafter kvar näst senast och senast satt hon fast med allt kvar i ett uttagningslopp till Derbystoet. Formen är på topp och jag tror hon sätter dit nosen först med minsta klaff på loppet.

Spelstopp på V86 är 20.30


ANNONS: Här ryggar du Marios Femhundring på V86. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i mitt lilla V86-system. [Extern länk]

Lycka till!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB