Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Tjena!

Derbyhelg på Jägersro och det brukar bjudas på riktigt fina tävlingar. Vi fokuserar på lördagens omgång där vi har en lite jackpot i potten. Det finns några klara favorit som jag förösker välta, har istället hittat två singelstreck som är knappa favoriten i skrivande stund. Det ska bli riktigt bra väder här nere i Skåne och jag tror det kommer gå undan i loppen, det gäller att vara med där fram när det ska avgöras. Nu kör vi!

Tänkbara singelstrecket

6 Royal Navy Neo (V75-1) tror jag har bra chans att leda runt om. Jag tror starten blir avgörande och han visade näst senast att han är kvick och vann då från ledningen i ett liknande lopp. Goops hästar visade ruggig form i onsdags och det är positivt, att Örjan kör istället gör inget då han är bra i volten och på att bedöma tempot i ledningen. I ett lopp där många målar på tar jag ställning och spikar.

Roliga singelstrecket

13 Global Winner (V75-6) är en häst jag jagat mycket utan att få betalt. Nurmos håller honom mycket högt och siktade på derbyt med honom. Han drogs tyvärr bakåt av en trött häst och blev bara femma i derby uttagningen. Örjan upp igen är intressant då han gick bra med just Örjan i sulkyn för fyra starter sedan, blir det inte en för jobbig resa pga utgångsläget så tror jag han vinner. En rolig spik i ett av dem öppnaste loppen under dagen.

Dragen

8 Beartime (V75-2) har hittat formen och sett bra ut vid segrarna. Jepson upp är intressant och han är riktigt snabb ut, jag tror man laddar och skulle det bli ledningen eller rygg på ledaren känns han intressant till låg procent.

4 Maharanee Star (V75-4) har jag alltid gillat men varit besviken på. Hon har hög kapacitet inombords men strular till det för sig, senast galopperade hon dubbelt men såg fin ut mellan galopperna. Kolgjinis har laddat upp för denna helgen och jag tror hon klarar spåret i volten, håller hon sig i skinnet sedan då kan hon skrälla till låg procent.

5 Rudisha (V75-7) var tillbaka efter en liten paus senast och såg mycket fin ut. Speciellt i travet som stämde mycket bättre, han blev dock för het och gjorde av med krafterna. Jag tror att man toppat honom inför Derbyt och därför kan formen vara där med loppet i kroppen. Blir inte förvånad om han gör ett topplopp och vinner i avslutningen till låg procent. Se upp!

Spelstopp på V75 är 16.20


ANNONS: Här ryggar du Marios Trehundring på V75. [Extern länk]

ANNONS: Här går du med i Marios lilla V75-system. [Extern länk]

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB