Startsida / Inlägg

Detoxmiddag dag 2

av Anna Lindh


1 blomkål
1 citron
Olivolja ca 2 msk
1 dl persilja
0,5 dl mynta
Salt och peppar
Cocktailtomater i olika färger – blir finare.
Halloumi

Guacamole
2 avokado
Vitlök minst 3 tycker jag
Mer mynta
Citron
Salt och peppar

Börja med guacamolen. Dela avokadon och lägg köttet tillsammans i en mixer med vitlöken och myntan. Mixa till en slät röra. Smaksätt med citron, salt och nymalen svartpeppar.

Lägg blomkålsbuketter i en matberedare. Mixa till en grynig röra. Pressa citronen över. Häll på oljan. Blanda ner hackad persilja och mynta. Smaksätt med salt och peppar.

Dela tomaterna och osten. Bryn osten någon minut på varje sida. Lägg upp fint i ett salladsblad tillsammans med Blomkålstaboulehn, citron och extra mynta.

Mums mums
Anna

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB