Startsida / Inlägg

Göteborgsvarvet 2013

av Anna Lindh

Väskan är nu packad med diverse träningskläder och gå ut på kvällen efter loppet kläder. Alltså lagom snygga och väldigt sköna kläder som man inte fryser i på kvällen. Tävlingskläderna är noga utvalda efter färg och funktion.


Topp från Nike, kjol från love running, compression strumpor från love running och mina älskade Nike Fly.
Jag springer med eget vätskebälte då jag slipper komma ur takt och buffla med hundra andra om att få i mig vätska. Jag håller vänster och springer igenom och dricker var tredje kilometer. Det brukar funka för mig.

1 dag kvar
Anna

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB