Startsida / Inlägg

Halvmånen

av Anna Lindh

Denna graciösa stresslindrande position skall likna en månskära. Det är en avancerad ställning som kräver balans och koordination. Position sträcker ut ryggraden och hjälper till att lindra ryggont samt stärker magen och knäna samt förbättrar smidighet, hållning och koncentrationen.


Andas in och ställ dig brett isär med fötterna, förläng ryggen. Andas ut och böj främre knät och lägg i fingertopparna i golvet framför foten. Håll kroppens sida öppen. Andas in dra kroppen uppåt. Andas ut, lägg kroppsvikten på främre foten och lyft det andra benet parallellt med golvet. Andas in sträck upp övre armen och öppna bröstet kraftigt och om allt känns bra, titta uppåt. Ta 5 djupa andetag.

Lycka till!
Anna

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB