Startsida / Inlägg

Lunch och middag detoxdag 1

av Anna Lindh

Till lunch idag blev det en Klassisk Grekisk Fetaost Sallad. Mumsigt och urgott!
Till 4 pers. Jag hade i 2 tomater, 1 gurka, 1 rödlök, 100 g fetaost, Svartaoliver, Krus och isbergssallad samt till drerssing Citronsaft, Olivolja och Örtsalt.

Till middag blev det en Tomatsoppa med sötpotatis och rödalinser. Urgott! Till 4 pers. Hacka en gullök, 3 vitlökar och fräs mjuka i olivolija. Kärna ur och dela en röd chillifrukt och lägg i. Skala och dela i tärningar ca 400 g sötpotatis och lägg i. Tillsätt även 400 gram krossade tomater, 1 del röda linser, 4 dl kokosmjölk, 2 grönsaksbuljongtärningar, 5 dl vatten och låt koka i ca 15 minuter. Mixa soppan slät. Gott!

Nu pepparmynts te, valnötter och gröna vindruvor och jag mår som en prinsessa.

Och glöm inte att äta mellis mellan frukost och lunch samt mellan lunch och middag. Se förslag på upplägg i tidigare inlägg.

Med värme
Anna

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB