Startsida / Inlägg

40 års kris…?

av Anna Lindh

Jag? Nej det tror jag inte… Fast ja, kanske lite. Men det är väl inte fel? Fast kris är fel ord. Jag tänker och funderar på det som är viktigt. Saker, händelser, platser och männsikar som betyder något, som berikar, som berör och det/de som stör och tar de vill jag inte ha nära.  Jag genomgår en mental Feng Shui. Ja det är nog så min 40 års kris är, mental Feng Shui. Och nu är det mindre än 2 månader kvar.

I am a child whose teacher is LOVE. Surely my master won´t let me grow to be a fool.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB