Startsida / Inlägg

Balansera mera

av Anna Lindh

Det finns dagar i mitt liv som jag skyndat mig igenom. Det finns saker jag bara gjort för att de skall göras. Det finns sorgligt nog upplevelser, resor, möten och obegripliga händelser i mitt unga liv som jag bara gjort för sakens skull. Gjort utan eftertanke eller som jag idag inte kommer ihåg. Det gör mig ledsen. Jag kommer nämligen inte ihåg, för jag upplevde dem aldrig!

Allt detta har jag förstått nu. Yogan har lärt mig att stanna upp i nuet och uppleva, minnas och älska stunderna.

När jag yogar trivs jag därför att rent fysiskt inta olika balanserande positioner. Det är i de balanserande positionen jag får tillfälle att uppleva nukänslan och även chansen till att utforska tryggheten, trots att jag kan falla när som. Men det är bara skoj! Det är skoj att falla, det gör inget. Detta har mina änglar lärt mig i deras lek. De trillar och vill trilla leken.

Livet är en balansgång mellan aktivitet och avspänning. Mellan givande och tagande på alla plan. Inte sant?

De dagar i mitt liv jag går den där balansgången flödar energin starkt i mig utan att blockeras och jag lyckas då behålla KRAFTEN! Andra dagar är svårare. Så är det bara. Men det är ok. 

Balans
Anna

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB