Startsida / Inlägg

Paschimottanasana

av Anna Lindh

Yoga är min spegel. Den ger mig direkt feedback på var jag måste möta mig själv. Igår ville jag bara ligga i Paschimottanasana. Jag ville bara inte gå ur positionen. Jag behövde Paschimattanasanas effekt på min kropp och för att stilla mitt sinne. Jag behövde lugna sinnet och landa i min kropp efter en intensiv helg.  

Med kärlek
Anna

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB