Startsida / Inlägg

Spegel spegel på väggen där…

av Anna Lindh

… säg mig vem jag är?

När jag står på min yogamatta så försöker jag betrakta mig själv. Vilka är mina svagheter och vart sitter mitt mod? Men det är inte alltid så lätt att förstå sig på sig själv. Jag förundras ibland över mina svagheter och min rädlsa…

Jag har läst och förstått att så som vi bemöter oss själva på mattan väljer vi även att bemöta livet. Vågar du andas lugnt i en krävande position och bara vara i den eller håller du andan och hoppas på att nästa position snart kommer och att det snart skall ta slut…?

Med väme
Anna

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB