Startsida / Inlägg

Free

av Anna Lindh

Sluta bry dig så mycket om vad alla andra kanske tycker eller inte tycker om dig. Sluta vara kritisk mot dig själv. Det var när jag slutade med allt detta trams som jag äntligen kände mig fri! Fri att våga leva det liv som jag vill leva. Älska de jag vill älska och bli älskad för just den jag är. Livet blir skönt, njutbart och livfullt. Livet blir så himla värdefullt!


Lycka till
Anna

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB