Startsida / Inlägg

New York!

av Anna Lindh

Wow! Det blev en New York resa i 40 år present! Wow! Älsklingen väckte mig 04.00 med skönsång, skumpa och jordgubbar. Wow! Taxi till Kastrup där jag fick ett kort med ledtrådar samt ett stort äpple… The Big Apple!


Med tidsskillnaden blev allt super. Min födelsedag blev jätte super låååång. Så väl i New York firade vi ordentligt med goda drinkar och fantastisk middag. Jag är så lycklig. Känslor av kärlek, ömhet och värme bubblar i mig. Tänk vilken man jag har! Gud vad han pysslat och planerat. Tack hjärtat från mitt innersta!


Kärlek
Anna

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB