Startsida / Inlägg

Paschimottasana

av Anna Lindh

Yogan är min spegel. Den ger mig direkt feedback på var jag måste möta mig själv. Så idag fastnade jag i Paschimottasana. Jag blev nog där i 10 minuter… minst! Jag ville aldrig gå ur positionen. Jag behövde Paschimottasanas effekt på min kropp och för mitt sinne. Idag behövde jag nämligen landa igen. Jag behövde landa i min kropp och i mitt sinne efter 4 intensiva dagar i USA och för att kunna ladda om inför kommande veckoslut. För imorgon reser jag till STHLM för The Nike Blast i Globen.

Med värme
Anna

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB