Startsida / Inlägg

High on yogalove

av Anna Lindh

Jag älskar min yoga just nu. Den utvecklas. Jag utmanas! Och det är kul!


Mina yoga klasser håller dessutom på att utvecklas sakta sakta till olika typer av experiment. Jag är galet nyfiken. Nyfiken på livet, andningen, kroppen, rotationerna och vad som händer om deltagaren lär sig förstå sig själv, sitt sinne, sin känsla i varje position och vågar fråga sig själva; varför kan jag inte komma längre in, djupare ner, böja längre bakåt eller framåt eller varför hittar jag inte balansen på händerna… varför, varför, varför? Och vad är det som krävs av mig för att göra det? Varför och vad är nycklarna!
Jag vill lägga över lite ansvar på deltagaren. Jag önskar så innerligt att alla skall förstå att det inte är jag eller någon annan yogalärare som bär ansvaret för var och ens yoga resa. Det är du! Du har det i dig! Tack yogan och dig själv!
Vi yogalärare kan omöjligt ha svaret på alla deltagares frågor. Jag tror alla bär på sina egna svar, vi behöver bara lära oss om hur vi ställer ”rätt” frågor till oss själva där på mattan för att hitta in. Hitta vår egna yogalove!

Nu rockar vi och vi rockar fett!!!

Yogalove
Anna

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB