Startsida / Inlägg

Veckans affirmation – Jag är uthållig!

av Anna Lindh

Veckans affirmation är ”Jag är uthållig!” Affirmationen kommer att följa mig hela veckan för att ge mig stöd i olika mer eller mindre krävande och nervösa situationer som jag vet kommer att uppstå denna vecka. Jag önskar att den kommer vara en hjälp för mig för att förändra mina tankar om mig själv. Testa den du ockås om du behöver!

Lycka till
Anna

IMG_5507
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB