Startsida / Inlägg

Amanda ska på…

av Alex Schulman

Amanda ska på tjejmiddag. Hon ska lämna Charlie här hos mig. Hon säger att hon kanske blir sen. Att jag får klara mig själv. När hon gått går jag fram till Charlie. Hon sover nu. Men vad händer när hon vaknar? Jag känner mig så maktlös utan mjölktuttar. Jag kan vyssja och fylla och gunga och sjunga, men om hon är hungrig så är hon hungrig. Och vad gör jag då? Jo, då går jag med henne till Amanda. Tur att tjejmiddagen är hos hennes syster som bor 15 meter bort. Men tills vidare leker vi att Amanda är långväga borta och att det bara är jag och Charlie och en lada. Och den leken leker vi tills att charlie utstöter den första vokalen i ett långt tjut. Då går hjälplösa jag med Charlie till tuttarna.  

IMG_0291.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB