Startsida / Inlägg

Det är mtachdag och…

av Alex Schulman
IMG_0374.jpg

Det är mtachdag och då får jag enligt löfte av Amanda ta på Charlie AIK-dressen. Det är inte bara Charlie som gjort sig fin. Jag har tagit på mig en vit skjorta och Amanda har tagit på sig något hon kallar rouge. Vi ska nämligen till Visby hela familjen för att titta på när AIK krossar Malmö. Vi är mycket uppspelta att tjuvstartade vårt möte med civilisation innan vi åker till Stockholm imorgon. Charlie är kanske mest uppåt av alla. När hon fick på sig AIK-dressen började hon vifta med knytnävarna som en huligan och skrika fullständigt osammanhängande dumheter. Som en huligan. Härligt! Nu vinner vi detta!  

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB