Startsida / Inlägg

Senaste nytt från…

av Alex Schulman

Senaste nytt från Rute på Gotland. Bengan öppnade häromdagen en marockansk loppis utanför sin lada. Nu har han tröttnat på den. Han struntar i den. Han sitter här och dricker en kopp kaffe. ”Har inte du en loppis att sköta”, frågar jag och då svarar Bengan ”äh, tråkigt”. Det förklarar den märkliga synen jag möttes av där borta i förmiddags. Människor gick vilsna runt mellan sakerna. Spejade bakom knutar för att få syn på någon som kunde berätta vadden där fina bordsskivan kostade. Men det fanns ingen som kunde hjälpa. Därav den fullständiga förvirringen. Det var något hönslikt över alltihop. Jag frågar Bengan igen varför han inte tar hand om kunderna och Bengan sörplar på sin kaffe och plötsligt ryter han: ”Jävla turister, åk hem!” sen talar vi inte mer om saken.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB